loading !!
99 Home Design
Home Residential Condominium Commercial Why Us How do we work Articles Career About us Contact us

Q&A Blog
Presentation

Bedroom
Living room
Dining room
Working space
Kitchen
Bathroom
Others


ตกแต่งบ้าน ออกแบบตกแต่งภายใน หมู่บ้าน home, residential design
Bedroom ห้องนอน
Living ห้องนั่งเล่น
Dining room ห้องทานอาหาร
Working space ห้องทำงาน
Kitchen ห้องครัว
Bathroom ห้องน้ำ
ออกแบบ ตกแต่งภายใน ธุรกิจ ออฟฟิศ ร้านค้า
business, office, shop design
ออกแบบ ตกแต่งภายใน คอนโด ตึกแถว condo townhome design
เฟอร์นิเจอร์ และ ของตกแต่ง furniture and decorative item
ออกแบบ จัดสวน landscape design
Others

 

Bedroom ห้องนอน
ตกแต่งห้องนอน modern classic ประยุกต์ mix & match แบบไม้ดิบๆ สีฟอกเสี้ยน โครงการ แสนสิริ เศรษฐสิริบางนา
ห้องนอน สไตล์ modern classic แบบหวานๆ ห้องลูกสาว
ตกแต่ง ห้องนอน คอนโด สไตล์ contemporary
Living ห้องนั่งเล่น
ตกแต่ง ห้องนั่งเล่น modern contemporary european
living modern contemporary 01
living room modern lighting design

Why us?

The proof is in the design

ดีไซน์เนอร์เป็นผู้สร้างความแตกต่าง โดยปราศจากการคาดเดาผลงานของเราจะถูกสรรสร้างขึ้นตามความรู้ทางด้านศิลปะ ซึ่งทำให้คุณได้รับประสบการณ์และมุมมองใหม่ที่มีเอกลักษณ์ของคุณ และแน่นอนคือคุณสามารถที่จะเปลี่ยนแปลงแก้ไขตามความต้องการของคุณได้ ก่อนที่จะก้าวเข้าสู่ขั้นตอนต่อไป

Our artistic drawings make all the difference. No guesswork here. The drawings our art department create allow you to fully experience and visualize your custom design. And, of course, you can still make any needed changes to your design before moving forward.

We get it done

เริ่มตั้งแต่ขีดเขียนสิ่งที่คุณต้องการและมี จนไปถึงการได้บ้านในฝันหรืองานที่โดนใจ ด้วยการประยุกต์ของงานออกแบบในทุกขั้นตอน เราสามารถตอบโจทย์ความต้องการของคุณได้ทั้งหมด เรามีความเชี่ยวชาญในด้านเฟอร์นิเจอร์ทั้งหมด ไม่ว่าจะเป็น โซฟา อุปกรณ์ ภาพศิลปะ โคมไฟ แสงสว่าง ผ้าม่าน ผ้าปูที่นอน จนถึงพรม แจกัน ดอกไม้ ต้นไม้ และงานจิตรกรรมฝาผนัง ขอแค่คุณต้องการ เราสามารถจัดการ จัดหาให้ได้ทั้งหมด

Starting from scratch or adding to and shaking up what you already have, our design team will create your dream design. With skill applied in every layer of interior design we can meet your every need. We are masters in all furniture and upholstery, accessories, art, lamps and lighting, drapery, bedding, carpets and rugs, floral arrangements and trees, ls and faux finishing. As the expression goes: you name it, we can do it.

Size doesn’t matter

ไม่ว่าจะเป็นบ้านแบบไหนขนาดเริ่มต้น จนถึงขนาดใหญ่ เรายินดีรับทำให้คุณ และทำให้คุณรักบ้านอย่างที่ไม่เคยรู้สึกมาก่อน มันไม่มีประสบการณ์ไหนดีไปกว่าการได้อยู่ในบ้านที่ออกแบบตกแต่งซึ่งเข้ากับ ความเป็นคุณได้อย่างลงตัว

ความรู้สึกตื่นเต้นเมื่อได้เป็นส่วนหนึ่งของบ้านมันเป็นความรู้สึกเหมือนได้ พักผ่อนในวันหยุดแสนสบายนั่นเอง

From a starter home to the largest home, you will love your home like you have never before.

There is no better experience than living in a custom interior designed home that matches your very own personal style.

Feel excited about being home. It’s like being on vacation without any of the hassle of traveling.

Completed on time, every time

งานออกแบบภายใน เราใช้เวลาจนจบไม่เกิน 12 อาทิตย์ จากวันที่เริ่มทำงาน

Interior design projects are completed and installed in 12 weeks or less from the date your design project is presented.

We save your money

หากคุณต้องการ เราจะไม่พาคุณเดินซื้อของแต่ตามห้างราคาแพง เรามีผู้ผลิตซึ่งเป็นโรงงานจำหน่ายสินค้าในราคาถูกกว่า และยืดหยุ่นในการปรับแบบ เรามีทุกสิ่งที่ว่าในฐานข้อมูลขนาดใหญ่ของเรา ผู้ผลิตจะนำตัวอย่างงานใหม่ๆที่ดีมาให้เราเสมอไม่ว่าจะเป็น ผ้า เฟอร์นิเจอร์ อุปกรณ์ วัสดุ งานภาพเขียน และอื่นๆ ซึ่งทำให้ทีมงานทางเราสามารถประยุกต์ชิ้นงานได้อย่างไม่มีขอบเขตจำกัด

We do not take you shopping. Buying direct from the manufacturer allows us the flexibility to create unmatched detail in our designs. We have everything we need to create your design from our large interior design database. The manufacturer reps bring us the latest and greatest samples of fabrics, furniture, accessories, art, and so on. This allows our design team to keep their focus on creating cutting edge interior designs.

The perfect results

เรามีทีมงานหลากหลายซึ่งมีความชำนาญในแต่ละสไตล์ เรารับฟังความต้องการและจัดใส่อย่างลงตัวลงในงานออกแบบ เราสร้างรูปแบบไม่ซ้ำใครในงานออกแบบให้ได้สไตล์พิเศษของคุณเพื่อให้เกิดความ พึงพอใจต่อไปในหลายๆปีที่คุณอยู่อาศัย ให้คุณได้รู้สึกตื่นเต้นทุกครั้งเมื่อเดินผ่านประตูบ้านของคุณเข้าไป

Full service custom interior design is the core focus of every professional design firm. With over 10 years experience and a dedication to teamwork we are committed to capturing your signature style.

We have many different interior design teams with each a specialist in different design styles. We take the time to listen to your needs and to match you with the perfect design team to reach your goal. We focus on creating a custom design for your home that fits your own personal style so well you will be totally satisfied and still have those feelings of excitement many years later as you walk through the door.

โทรหาเราวันนี้เพื่อรับข้อมูลและสิทธิพิเศษมากมาย เพื่อให้คุณได้บ้านในฝันอย่างแท้จริง
Call us today for more information about how we can help transform your home into the home of your dreams.2010-07-17
จำนวน 1 หน้า

 

 99 D.D. Co., Ltd. ::: โทร. 02-643-9900, 086-318-9197 แฟกซ์. 02-643-0250
ออฟฟิศ: 61/20 ซ.หมู่บ้านทวีมิตร ถ.พระราม 9 แขวงห้วยขวาง เขตห้วยขวาง กรุงเทพฯ 10320
โรงงาน: 38 ถ.เฉลิมพระเกียรติ ร.๙ แขวงดอกไม้ เขตประเวศ กรุงเทพฯ 10250

Copyright 2010-2019, 99 Degree Design Co., Ltd., All rights reserved.